tisdag, mars 15, 2011

SENIOR BALL

I min skola har man Prom som Junior (17 år), o Senior Ball som Senior (18), o jag är ju Senior så i Lördags gjorde jag en amerikansk grej, jag gick nämligen på den!
Jag o min date för kvällen obs för kvällen hahaha
Man är oftast med en grupp i början o tar kort, o här är min grupp! Rooooliga människor.
The boys: Han 2a från vänster är skolans basketstjärna.
Mac som jag har psychology med, allt han säger är roligt.
























Sen kom vi till stället det var på, The Domes kallas det o är som tre olika domar? Halvkulor? Med olika miljöer i, en regnskog, en öknen o en årstidsbestämmande. Maten fick vi där o det var fräsigt värre. På prom, de som är yngre går alltså på den, är det ingen middag där så man går o äter på restaurang med sin grupp innan men inte här minsann! Här är jag o en kompis jag åt lunch med förra terminen men nu har vi olika luncher. Caylee heter hon iaf o är rolig o lär mig engelska ord man inte lär sig í Eng A.
Sen såg Izzy o Sophie att de hade köpt precis samma (likandan? Haha svenskan försvinner) klänning, bara det att Izzy betalade 140 dollar o S köpte den en vecka senare för 40.. Jag måste ärligt säga att den modellen, som är den vanligaste på en sån här grej, på de flesta är sjukt osmickrande o gör att man faktsikt bokstavligt talat ser ut som en .. korv.
Izzy är jättegullig o vi har chef food klassen tillsammans!
Här är Abigail o hennes pojkvän Sam. Hon är typ min närmsta vän här, o Sam, dom fö är världens gulligaste kille, har en grandma som har ett hus i Prag hon kommer därifrån. Min bff som är i Californien nu, har hittat en ny bff, Andrea, som kommer FRÅN PRAG o berättar alla möjliga roliga grejer därifrån såsom nattklubbar med olika våningar beroende på musikstilar osv, ser ni hur nya dörrar öpnas? Alla bor i grandmammas hus o festar där hon vet???
Jag o Grace.
Jag o Paige, o Sandra där till vänster haha.
Jag började prata med en tjej jag aldrig sett förrut, Sarah, hon var lika gullig som hon ser ut. Hennes klänning!

Johanna från Belgien, den andra utbytesen på min skola, och hennes värdsyster Leah.
Jag o Johanna! Hon bor en timme från Bryssel så henne ska jag defenitivt häsla på!

Hon bjöd med sig Guillaume från Frankrike som hennes date, han går i en high school 20 min från oss. Alla älskade honom o han blev the hot french boy under kvällen o smörade på med sin gulliga franska för alla tjejer som inte riktigt förstod vad han sa men vad gjorde väl det.. Gosh hur jag älskar utbytesstudenter.
Klänningsval: Jag kände inte för att betala 300 dollar för en klänning här, som det skulle kostat om jag skulle känna mig bekväm i den så min mamma kom ned med några klänningar hon hade,men nä, det kändes inte hundra, så det slutade med att jag lånade en från Molly min värdsyster, som min syrra skickade som julklapp till henne, från BikBok, go Sverige liksom! (o Norge). Heelsen fyndade jag i Chicago i vintras för 50 dollar de hade kostat typ 290, Nordstrom rack på Michigan Ave säger jag bara. Kanske inte det smartaste att bära dem då jag redan är 178 cm men men.

Man måste alltså vara senior för att få gå på det här, om man inte blir bjuden av en senior, det blev dessa sophomores som är min värdsysters bästisar o de kände sig nog coolast i världen o alla senior girls tyckte det var jätteorätvisst o blängde på dem hela tiden. Jag gillar dem iaf.

Soo: Det tog emot som bara den innan att gå o jag önskade att jag skulle bli mystiskt jättesjuk så jag slapp vet inte varför jag inte ville gå, men det blev mycket roligare än vad jag trodde. Det är kul att ha en date på alla tusen foton o alla frågor do you have a date som alla frågar, men sen när man är där, är man inte hopplöst kär i killen är det ganska nice att vara utan, då man kan dansa med sina kompisar o bara släppa loss ni vet, o inte ha någon som följer vilket steg man en tar. Just saying. Till er som inte har någon date är typ. Puss!

2 kommentarer:

  1. ÅH DU ÄR SÅ FIN!
    Det är något med Abigail som gör att jag gillar henne. Haha vet inte vad det är.
    vad gulligt du skrev om min bff i cali :))) jag blev glad!!! aaah nu vill jag verkligen träffa dig!!!!

    SvaraRadera
  2. Vad fin du var! Grymma bilder också såg superkul ut! Btw kom du med i fotbollslaget??
    Kraam :)

    SvaraRadera