Intervju med mig

Vem är du? :)

En Stockholmstjej på 17, fyller 18 i mars nästa år, som tog klivet ut från ett jättehärligt gymnasium, jättebra vänner, en familj jag älskar för att se världen. Sitter just nu i Wisconsin i norra USA i en liten konservativ stad på 40000 människor.

Jag är lång blond gillar att sporta o får panik när jag känner att jag har gainat här, men samtdigt är det ju lite kul på ett sätt haha, jag gick natur hemma o min favoritgrej att göra är att shoppa o strosa runt i städer med någon eller några jag gillar o att resa o att träffa nya människor. Älskar att gå i skolan här då jag är skoltrött.
Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?

Kände att jag levt samma liv i 17 år o ville se ngt nytt, lära mig engelska för jag gillar språk o gillar känslan av att klara mig på egen hand ngnstans, med ett annat språk då, har alltid haft en liten love med USA så ville se om det verkligen var så bra. En annan anledning är att jag har varit så skonad från grejer, inget har riktigt hänt mig om du förstår så jag ville ha en liten utmaning eller nåt! 
Hur funderade du när du valde USA? Regionsval?

Tänkte åka efter tvåan för jag ville bara ha ett år kvar av gymn sen, sen fick jag o min kompis Elin en snillis o ba men gud varför inte efter ettan?! Då fanns det bara Chicago kvar av fem städer man kunde välja med AFS (New York, Chicago, Seattle, Houston o Los Angeles) för mig men jag var nöjd, ville komma till östsidan :)

Varför USA? Ibland känns det lite lame att jag inte åkte till typ Argentina men USA är liksom the country for me o allt händer ju liksom här o de står för sina åsikter o känns ganska säkert att åka till USA med sjukdomar o så. Älskar hur de säger sweetie o så hela tiden också.
Vilka var de största rädslorna innan du for iväg?

Hade ärligt talat inte några eller jo att värdfsmiljen skulle bli besvikna på mig o ba aha var det inget mer? Men det var lite. Mer orolig för hur det skulle bli/blir när jag kommer hem med kompisar gå m ett år yngre osv.
Var rädslorna berättigade? 

Nope. Det andra får vi se.. 
Var det enkelt att komma in i engelskan?

Haha tänker fort på svenska men jag vågar prata o bryr mig inte om det inte är helt hundra så nej.
Vad är den största skillnaden mellan den svenska och amerikanska skolan?

Ojojoj. Mycket. Kort är det kvantitet före kvalitet här o det motsatta hemma, sen har vi något som kallas schoolspirit här som jag älskar. Mycker, för mycket, regler i HS!
Vad längtar du efter just nu?

Satt Precis o kollade igenom sommarbilder på min laptop(varför Josefin?!!) o saknar min lillasyster Lollo 14 vi fick så himla bra kontakt de senaste månaderna innan jag åkte. Aldrig kännt så förrut men det gjorde liksom ont i mig.

2 kommentarer: