söndag, oktober 24, 2010

Skype?

Bara en snabbis, jag gillar att Skypa, man får perspektiv på allt. Det är ju så himla oooo skypa bara lite, det är jättefarligt o lalala men grejen är att det är bra. Lite konstigt men bra. Mna får så himla mkt perspektiv på allt.
Det kan låta som att jag klagar ibland men jag hade förväntningar i höjd med något jättehögt torn o sen när alla inte uppfylls är det lätt att man fokusrerar på dem, men over all är jag så himla jättesuperduperotroligt glad att jag gjorde det här. Inga ord kan beskriva hur kul det är att komma ut o se världen o träffa nya människor.  

Till alla personnes suedois, som kanske är lite halvt besvikna på hela grejen:
"Trots att det är mycket som jag känner att jag kommer missa, så är det så sjukt mycket som jag kommer få uppleva som de andra inte kommer få chansen att uppleva. Jag kommer få gå på en tvättäkta amerikansk highschool. Jag kommer att få leva ett amerikanskt liv under ett år och det är något som väldigt få får göra. Även fast det kommer bli tungt så försöker jag se det från den ljusa sidan då jag vet att min familj kommer vara kvar när jag kommer hem och alla mina äkta vänner kommer också att vara det. Det kommer att vara tungt att säga farväl till min familj och mina vänner. Det kommer att vara tungt att komma in i en ny vardag och det kommer att vara tungt att säga farväl till den nya vardag man kommit in i. Men jag är övertygad om att det i slutändan kommer vara värt det."

2 kommentarer:

  1. gud vad bra!!!!!!!!! "men over all är jag så himla jättesuperduperotroligt glad att jag gjorde det här. Inga ord kan beskriva hur kul det är att komma ut o se världen o träffa nya människor." love that

    SvaraRadera
  2. Okej ja man vet ju inte hur man ska gora med Skype.. Det kanske blir varre sen runt jul om man Skypar hem

    SvaraRadera