söndag, maj 22, 2011

Roadtrip to Green Bay!

I lördags åkte jag, en annan utbytesstudent o hennes värdpappa upp till Green Bay för att gå en tour på Lambeau Field, där Green Bay Packers, vårt football lag, spelar. Jag hade ju redan varit där, på två games mohaha (eh ja det är värsta grejen här) men jag hade no plans så jag följde med ändå. Det var så kul! På vägen upp hade de massa små städer namngivna efter andra, mest europeiska, länder? Så vi hängde i Denmark tex!


Sen blev ju jag jätteledsen för att alla länder o städer fanns utom något svenskt! Så då kollade jag min blackberry, o aa, det finns en stad som heter Stockholm i nordvästra Wisconsin.


Vi kom efter ett tag fram till Lambeau Field. Där köpte vi biljetter till touren, o tills den började kollade vi i landets största pro shop, det var galet. Bilar, cheeseheads (vi är ju ost staten), sängar, gröna o gula popcorn osvosv.


Det var det här jag sa med "World Champion", att de kallar sig det fast football  bara spelas i Amerika?!
Man kunde köpa alla superbowl biljetter Green Bay spelat i i historien, o från att ha kostat 10 dollar kostade de 900 i januari i år.

Pappan visade oss ett foto från Ice bowl, eller nåt. Det var -50 FARENHEIT!! Det är typ -100 i celcius!! Sviiiiinkallt.

Ett annat foto, det här är amerikansk lycka i ett nutshell.

Sen gick vi turen(tour??) Det var en tjock gubbe, i bakgrunden ni ser, som inte kunde stå med oss andra, för det var en stenstolpe där bak han kunde luta sig mot. Jeeeeeeeeeeeeeeez. När jag inte kollade på tjockisen kollade jag upp till vänster, o möter Lombardis blick! Creepy. Han var en jättekänd coach de hade. Han kom till Packers när de var ett skitlag o sa "jag har aldrig förlorat en match, o jag tänkte inte börja med det nu", eller nåt, o så gjorde han inte det. De vann hela tiden.


Sen sprang vi ut genom korridoren spelarna springer ut o kom till fältet. Alla fick rysningar. När de springer där är de så himla pumped up. Jag nuddade gräset på Lambeau!

2 kommentarer:

  1. Josse, det är typ läskigt hur amerikansk du ser ut :P

    SvaraRadera
  2. haha håller med carro! ;)
    men du, är den där gubben en staty?? han ser ju jätteverklig ut

    SvaraRadera