lördag, maj 14, 2011

Fredag

Har haft två riktigt bra dagar här i USA efter en liten depression i början av veckan haha, fotbollen är så rolig o vi tränar varje dag efter skolan. Igår åkte jag till the cheescake factory med en tjejkompis jag inte har sett på en månad o hon ska till college nästa år, hon fick precis reda på tjejen hon ska dela rum med o ser fram emot det jättemycket nu! Jag tror college är så mycket roligare än high school i USA. Obs jag klagar inte. Nu är det fredag o jag ska ut med några kompisar o sen tidigt imorrn tar jag ett tåg till Chicago med några andra utbytesstuudenter!! Söndagen till sist är vårt sista möte med AFS innan vi åker hem. Vi har ett i början, ett i mitten av året o ett innan man åker hem. Om jag var som alla andra nu skulle jag säga att jag inte förstår hur tiden kan gå så snabbt, men jag tycker verkligen inte det, det här har nog varit det längsta året i mitt liv!
Så det blir inte mycket uppdatering i helgen. PUUUSSS

3 kommentarer:

 1. hoppas det är kul kul i chicago!!! :D

  SvaraRadera
 2. hej! jättebra blogg du har! jag kommer att åka i höst till USA som utbytesstudent med AFS, så jag tänkte fråga lite vad som har varit positivt och eventuellt negativt med AFS under ditt år? :D

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag skulle ha åkt på high school nu i höst, men i sista sekund bestämde jag mig för att ta studenten i sverige
  först och sen åka på college. Jag tänker på mitt beslut varje dag, och nu kan jag inte ändra mig igen. Men jag behöver lite pepp-talk, så på vilka sätt tror du att college är roligare än high school?

  SvaraRadera