tisdag, april 19, 2011

Mitt 387e inlägg!

Herregud I kinda like detta med blogg. Kommer inte fortsätta när jag kommer hem för jag skulle inte direkt ha något att skriva om o det skulle bli så konstigt o skriva om sin egna kompisar o så???? Kommer sakna det iaf! Idag har jag 70 dagar kvar i USA o 29 dagar kvar i skolan. Jag ska inte ljuga, skolan är pissigt tråkig. Jag skulle helst vilja stanna hemma typ. Känns lite onödigt o det vi lär oss är också onödigt. Men sen efter skolan, o på helgerna, är allt så himla kul. 

IMORGON KLOCKAN NIO AM ÅKER JAG O MIN VÄRDPAPPA NER TILL CHICAGO FÖR ATT HÄMTA MIN LILLASYSTER SOM SKA VARA HÄR I SEX DAGAR O DET ÄR DET ENDA JAG KAN TÄNKA PÅ JUST NU. JAG KOMMER KRAMA HENNE SOM OM JAG ALDRIG KRAMAT HENNE FÖRRUT O FRÅN MINA ÖGON KOMMER DET MEST TROLIGT FALLA NÅGRA TÅRAR.

Planen är:
Ons: Hon följer med mig till skolan o som det kallas shadowar me, dvs följer med på alla mina klasser. Jag har berättat för helt seriöst halva skolan o alla är så himla excited på att träffa henne.
Tor: Hon+ jag ska spendera hela dagen i Mayfair Mall, de har allt o om jag känner henne rätt kommer hon gå galen, precis som jag var i början. På kvällen åker vi till Chicago o spenderar natten på hotell
Fre: Shopping i Chicago, sen på eftermiddagen åker vi hem för att gå på ett Brewers baseball game, vilket är kulkulkul. Hoppas att hon gillar det för jag älskar baseball.
Lör: Vi åker med hela släkten till The Dells, de har massa vattenparker? Hela släkten ska va där o de dör att få träffa henne så jag hoppas inte hon blir helt overvälmigad.
Sön: Påskafton eller nåt så vi är i kyrkan typ o sen obestämt.
Mån: Jag o min mamma åker till Chicago med henne o hon tar ett plan till Sthlm igen.
There's no better friend than a sister. And there's no better sister than you.

1 kommentar:

  1. nää vad gulligt, och verkar ju som om du har fixat massor av bra planer! :) puss

    SvaraRadera