fredag, januari 28, 2011

Hej

Jag har tänkt jättemycket på det här. Tror ni att den man var innan man åkte hit o miljön runtomkring en spelar roll med hur man upplever året här borta? 

Jag menar något i stil med om man hade det "tråkigt" i Sverige o en halvbra familj o sen kommer hit o får det grymt, att man blir lika glad som en som hade det grymt hemma o får exakt samma förutsättningar här??

Det kanske är min psychology class som får mig att tänka på sånt.. Kommentera!

4 kommentarer:

 1. jag tror inte det. Alltså, visst. om man typ är mobbad hemma och så kommer man hit och blir jättepopulär. Men jag tror de allra flesta har det superbra hemma men har det ändå superduper bra här borta också. Och sen en del som har det helt ok här borta även fast de har jättetråkigt liv hemma :)

  SvaraRadera
 2. hahah ni två är dom ända som kommenterar varandras:):) gud vad gulligt!! bestfriendsforeverandever!!!!!

  haha iaf nu skall jag kommentera första gången! jag tror att om man hade det jätte bra hemma så blir det tråkigare och om man hade det tråk hemma så blir det roligare borta!! puss o tack för mej:) // lollo

  SvaraRadera
 3. Jag tror det mer har och göra med vilken inställning man har, hur man väljer att se på det hela liksom :)

  SvaraRadera
 4. Jag tror man lättare har roligare om man hade segt liv hemma, o har för höga krav om man hade bästa livet, men det gäller som sagt att ha en bra inställning!

  SvaraRadera