fredag, december 24, 2010

Merry christmaas

På detta inlägg fick jag den här kommentaren. Svar: Jag sa ju att jag inte var helt hundra. Han kanske är en schysst kille som inte alls våldtog dem, utan gjorde bara bort USA, för att han ville visa sanningen, o det är ju inget fel med det. Sanningen ska inte döljas, visst?

Sen på detta inlägg fick jag denna kommentar, o neeeej säger jag, nu blev jag sugen på att fixa lugg ju! Klippte lugg i nian, hade det några månader men sen tröttnade jag totalt o hade hårband  eller hårspännen tills det växt ut tillräckligt.
Men nu blev jag lite sugen igen.. Vad tycker ni??

På detta fick jag den här kommentaren av Nicole som verkar så himla söt!
Ja du, det är de. Men sen helt plötsligt är de helt normala o amerikanska o då känner jag mig jättedum. Men samtidigt är det bättre än inga syskon, det skulle vara lite tomt ibland tror jag.. Eller skönt kanske så man är helt "fri" med nya kompisar. It's not bad it's just different" lär man sig är sant. Haha..
Jo absolut! Tar lite bilder på huset o i mitt rum, jag gjorde en video men ibland orkar jag aldrig kolla på alla videos på andra bloggar så sure ;) 

American Christmas.. Sitter själv i mitt rum nu, mop (mamma o pappa haha..) är på restaurang med deras bästispar, Molly är med kompisar som vanligt o Z är på sitt rum o kollar på TV som vanligt o det är kvällen före jul. Jag kom iof precis hem från pepparkakshusbak med några kompisar men.. Det sägs ju vara drömmen med jul i Amerika, men enl mig är det lite på ytan, man ska ha bäst ljusslingor i trädgården o göra finast kakor, spela högst julmusik men jag vet inte om det verkligen betyder något för dem. Men det är iof kanske USA i ett nötskal, kul men lite falskt. Oh well, imorrn den 24e är planen julshow i kyrkan kl 16, sen går vi runt i tre av mina aunties hus o äter lite olika grejer i varje hus. Det är inte klassik mat varje år, det är mer fin mat, en rätt, som nyår för oss i Schweeden. Sen on christmas morning går alla till grandma o grandpa o äter den klassika brunchen (på tal om det , ni vet är dunch är lunch o dinner va?); ägg o korv (mmmmmmmm not) i en stor ugnsform med lite härliga kryddor. Sen tror jag att det är presentutdelning. Man köper till sin egna familj o bland alla kusiner har man fått en lapp med ett namn som man ska köpa till. Uppdaterar sen hur vet verkligen gick till o var. 

Dagens citat: You can't control the wind, but you can adjust your sails.

2 kommentarer:

 1. nej ingen lugg. förlåt men jag gillar inte lugg så mkt :) tihi, du har så fint hår redan!
  Och vad bra inlägg och god jul älskade

  SvaraRadera
 2. Ja, det är många som säger att folk i USA är väldigt falska, så du kanske har rätt i det du säger!

  Vad mysigt att ni hälsar på släkten och så :D och den där secret santa idén var inte så tokig, kanske borde prova den, för det känns ju lite i plånboken när man ska köpa julklappar till alla kusinerna!

  Hoppas du har en jättebra fortsatt jul :D

  // Nicole

  SvaraRadera