torsdag, oktober 28, 2010

Oktober listan, Varje ny månad- ny lista from nu!

Nämn något som gjorde dig glad igår: När jag läste Elins kommentar till mitt skitinlägg o när jag träffade min liason o vi åkte till mallen för hon är så söt o gillar mig så mkt.
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Den amerikanska skolklockan ringde in, o jag lyckades precis vara inne i tid, till dagens förtsa lektion, ”journalistic writing”.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Facebook..
Det sista du sa högt: ”Okay good, have fun” Till min värdpappa som gick ner i källaren för att titta på world series, den stora baseballfinalen.
Det senaste någon sa till dig: Haha, ”Thank you, let me know if you want something”
Vad har du druckit idag: Vatten till min vidriga salmonoil kapsel, vatten till frukost, rasberry lemon lemonade, vatten, mjölk.
Vad var det senaste du åt: Middag med värdfamiljen; kyckling, tomatsås, zuchini
Vad var det senaste du köpte: Hårinpackning o USB på Walgreens
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun tror jag, vet forfarande inte hur man låser den..
Vad är det för väder hos dig nu: Stormigt som bara den! Träd faller. Gillar det hiho
Godaste glassmaken: Åh. Choklad om det är riktigt bra chokladglass, annars åt jag Paris godaste glass, på den lilla ön ni vet, heelt underbar. Ben and Jerry funkar ju också haha.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!
Sover du tungt: Oh yes.. Dock vaknar jag hälften av gångerna exakt två minuter före mitt alarm går av.
Drömmer du mardrömmar: Ingen aning, kommer aldrig ihåg dem.
Trivs du med ditt jobb: Som exchangestudent? Oh yes, gillar det.
Favoritklädsel: Någonting som går att tvätta vanligt för jag vet inte hur man tvättar fint eller var kemtvätt finns, ofta neutrala färger o ngn färgklick, för tillfället ganska bekvämt. Hatar alla kläder här.
Favoritlåt just nu: ”Just the way you are” med Bruno Mars gjorde mig glad men nu är jag trött på den, ”You wanted a hit” med LCD är bra, Robyns ”Don’t fucking tell me what to do” gillar jag, ”My feelings for you” med Avicii är cool haha, jag älskar Hot Chip, ”1234” med Feist blir jag glad av, ”Teenage Crime” med Adrian Lux är asbra, undviker svensk musik här.. ”Love the way you lie” med Eminen o Rihanna måste jag erkänna har spelats ganska mkt också, har fått en väldigt mainstream smak här trots att jag har med mig Spotify. Nellys ”Just a dream” är USA för mig.
Vad ser du om du tittar till höger: Min vägg o mitt fönster där det är storm utanför nu.
Vad gör dig glad just nu: Själva tanken på att jag faktiskt är här nu, att allt går bra, känslan av att jag klarar mig själv, visst jag bor i en familj o har kompisar, men ingen av dem hade jag nånsin träffat för tre månader sen. En annan grej jag blir glad av är att jag har insett hur fina vänner jag har i Sverige o för tillfället på andra ställen också, hur cheesy det än låter, o hur mkt jag älskar min familj, att jag ska till Kansas om en halv månad, Chicago imorrn, Texas över Thanksgiving, kanske Hawaii i Februari, vi har Fall Break, att jag om tio min ska på sleepover, min värdpappa haha, o a jag är ganska glad.
Vad ska du göra härnäst: Min kompis ringde precis o frågade om jag ville på sleepover så hon kommer o hämtar mig om tio min! Sen imorrn ska jag på brunch med en tennistjej o intervjua henne o sen på fredag är det Chicagoo!
Höger eller vänsterhänt: Högerr
Humör just nu: Hur glad som helst!
Favoritgodis: Reeses..
Kläder just nu: Min skolas sweatpants o en stor tshirt, sexigt värre haha
Sommarplaner: Kommer vara hemma en månad men jag vill åka till Norrland o se norrsken! Haha sen greatest country videon, jag vill till Köpenhamn med kompisar, till Badenbaden med familjen, vara på landet, träffa alla igen!! Känns knäppt att tänka på det.
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du något instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska: Natt, då har hjärnan varit igång hela dagen ju! Har de bästa ideerna då o allt är roligare
Vad är viktigast för dig:
Oj hinner inte svara på den nu.
Är du kittlig: Ja
Snarkar du:Nej!
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: Myggor fyfaaan för dem.
Längtar du mest efter just nu: Jag lever i nuet, haha nä att sleepa over! 

2 kommentarer:

  1. visst ska vi länka :) länkar dig nu

    SvaraRadera
  2. reeses ar ju sa sjukt gott!!! och du verkar ju ha det fullt upp nu for tiden! sleep over och intervjuer och allt mojligt. :DD:D:D:

    SvaraRadera