lördag, juni 04, 2011

Senior Prank

Igår var min sista dag i high school någonsin, jag kunde inte vara mer redo att get the fuck out of there men det var lite sorgligt när jag insåg att jag aldrig mer kommer ha study hall med Zach, Kaliegh Max o Devin typ. Sista dagen i skolan för oss senior var det (de andra måste gå en vecka till moho) så då gör seniorsen varje år ett Senior Prank, något busigt typ. I år toilet paprade de skolan, kastade ägg överallt o släppte ut massa äckliga insekter i hallarna.. Det luktade så extremt äckligt att jag inte kunde andas. Visst det är lite kul, men det känns lite högstadienivå?? Omooget typ. Förra året släppte de ut hamstrar i matsalen så alla trodde det var möss o började skrika o hålla på, o igår ville en fixa fram tre grisar o skriva 1,3 o 4 jättestort på dem, så när de hade hittat dem skulle de tro att det var en som saknades som gömde sig någonstans i skolan, kulkul.. Jag är ingen djurälskare, snarare tvärtemot, men jag tänker ändå på de stackars djuren!!!!!!!!!1 Sen slängde vi ut alla våra papper också.

Sen efter skolan åkte jag med en kompis till Bayshore Mall, som har H&M<3 bla, vi var där ett tag, åkte tillbaka till skolan för en teatergrej som var såå bra, alla åkte till Gillie's för ice cream (som är såå amerikanskt) o sen hade vi en bonfire hos en killes trädgård. Det var kul.. Har inte varit så mkt med teater människorna men de är roliga. Några "nördar" var med också, men shit vad de egentligen inte är nördar. Alla har fått galet bra schoolarships (stipendiums) till Yale o andra Ivy Leagues. Det är verkligen nu deras liv vänder alla drar ifrån denna lilla håla o om tio år lovar jag att jag hittar dem i antingen New York eller Cali haha. Satsa på dem?! Hoho.

DAGENS ROLIGASTE var när jag skypade med min family back home o min pappa på engelska frågade om jag hade fått bra degrees. Han menade skolbetyg men alltsa det heter ju grades hahahah jag kände mig såå smart! Mitt graduationparty är tonight så vi hörs imorgon. Ses snart!

1 kommentar:

  1. haha men gud! xD det där var ju typ over the top. vi glömde att göra senior prank men förra året så tog dem några lärares grejer (typ min spanskalärare har en timer han använder heeela tiden!) och stoppade i någon jell-o grej eller ngt. eller jag fattade inte riktigt me ndet var itne så hemskt som de på din skola gör! hahaha

    SvaraRadera