måndag, juni 27, 2011

ppppackar.

Har två fyllda resväskor, 50 lbs var. Resten av mina saker är för mycket för handbagage, tex alla mina underkläder som jag helt glömde bort. Min dator o alla papper o allt smink o alla sånna där jobbiga grejer som inte går i någon kategori. Jag hatar att packa.
Det känns jättedumt också om jag skulle åkt hit med en väska o kommer hem  med tre. Sjukt patetiskt. Men det är för många minnen. Som med mina tshirtar. Jag kunde inte lämna en enda. Alla betyder de något. Jävla ekorre.
Jag hatar att säga hej då också. It's not a good bye it's a see you later (haha jag vet jätteklych) säger vi till varandra, men för varje kompis jag nu säger hej då till växer klumpen i min mage större o större.

2 kommentarer:

  1. Jag vet precis vad du menar och allt jag kan säga är att det suger som fan. Gråt, så mycket du kan för det är otroligt skönt. Ring mig om du vill prata med någon och skit fullständigt i dem som säger att det går över, det blir bättre, du kommer över det - för man vill inte gå vidare och komma över det. Man vill fortfarande vara en superspeciell utbytesstudent med världens bästa vänner och ett fantastiskt underhållande liv. Så allt jag kan säga är att du alltid kommer ha ett stort hål i hjärtat, men det kommer kännas lite bättre varje gång du pratar med någon av dina amerikanare även om det bara är små chatmeddelanden på facebook. Det kommer också kännas bättre att vara med mig och Elin, som vet hur det känns. Som gruppterapi. Och det kommer bli lättare, lättare att vänja sig vi distansen och saknaden. Och du kommer åka tillbaka. Definitivt. Och din familj kommer att hälsa på. Vad gäller kompisar, de som verkligen har betytt något - ni kommer hålla kontakten, och de du inte varit så nära - du kommer inse att dem kommer inte saknas så mycket. Du vet hur bra det har gått detta år att vara kompis med alla över skype och det kommer du kunna vara med dina amerikanare också.

    Pussar och massa varma kramar, jag väntar på dig här hemma och jag vill hjälpa och prata minnnen så mycket som möjligt med dig. Diskutera känslor och gråta och skypea och allting. Älskar dig <3

    SvaraRadera
  2. åh vad gulligt carro!!! jag läste och blev typ helt varm o glad :)
    det blir bättre! jag grät ju liksom hela min första flight och får fortfarande en klump i magen när jag tänker på min familj där. men det blir bättre!! :) <3

    SvaraRadera