fredag, april 08, 2011

It's friday friday gotta get down to friday

Är så hiimla glaaaad!! Aaaaa :D 
Kom precis hem från skolan där jag 7th hour höll ett speech, alla fick ett random jättekänt speech o 5 min övningstid, sen skulle man hålla det inför hela klassen: tanken var att man ska lära sig att det är viktigt att öva då många stakade sig på orden! Jag fick "Miracle" av USAs hockeycoach inför matchen mot sovjet, som de senare vann. Fick A- på det! Känslan när man precis hållt ett bra tal är svårslagbar. Bästa klassen!
Jag fick även min cap and gown= min graduation outfit idag! Knappt två månader kvar till det nu.. :)) Här provar jag den o den trådsaken? är ens "tassel", man drar den till andra sidan av hatten när man är graduatad. AWESOMNESS!Nu sticker vi till ett kyrkläger, sk Rally, alla ungdomar i vårt område har en sleep over, kristna ungdomar är så jävla genomgoa så de är dem man ska hänga med! Ha en galen helg. Puss!

1 kommentar:

  1. aah :) ska fa min cap and gown snart ocksa! med tassel! ska du ta hem capen och gownen? jag funderar pa att bara ta hatten och tassel men inte sjalva gownen...
    vill verkligen ta retorik i trean

    SvaraRadera