måndag, januari 17, 2011

Thank you Martin Luther King

Måndag- Vi är lediga, vi firar Martin Luther King el nåt. Det var han som gjorde "I have a dream.."-talet under 60-talet o kämade för equalty mellan svarta o vita. Tyvärr blev han mördad fem år senare. Jag trodde det var Martin Luther King som satte upp den där lappen på ngn kyrka eller vad det var.. Haha, men tack för att du fanns, för vi är som sagt lediga idag o just nu sitter jag o pluggar o äter knäckebröd från ikea med ost o dricker skimmilk. Här är han. Det "roliga" är att kompisar från Brookfield, det fina konservativa området här, inte är lediga, de uppskattade visst inte hans insatser?

However, en full vinterhelg hade jag. Skidåkningen i Michigan var grym o det var jättekul, nysnö. Min brasilianska kompis tog en tvåtimmars lektion o sen åkte vi tillsammans, she was a natural o vi var på toppen hela tiden. Det var min AFS ledare som åkte med hans kyrka o jag frågade om vi kunde joina o det kunde vi, så det var massa kyrkmänniskor, de är bra.
Sen dagen efter var det AFS skridskoåkning. Det är inte direkt kul att åka, vad är grejen liksom, men det är jättekul att träffa alla andra utbytesstudenter. Efter det när alla tråkiga hade åkt hem var vi några kvar som inte ville åka hem o bara, åka hem liksom, så vi åkte till Uno's, en pizzarestaurang. Vi provade Chicago Style Pizza, sk. deep dished pizza. Sjukt gott.

Exams! Hela resten av veckan är det det som gäller o det är som kursprov på allt man gjort. Om man redan har A i ämnet kan man examt it, dvs inte göra examen, men det har inte jag så aa. :D Nu ska jag göra ett stort mattepaket o sen plugga på lite APP, tack att jag inte har det nästa termin. Matten är väldigt torr här. 
På min femmånadersdag här tänkte jag lite, jag har fem månader kvar o varje månad har fyra helger: 20 helger kvar, sen kollade jag i min mobilkalender o det var 23 (?). Iaf 23 helger kvar, hur sjukt är inte det? 

1 kommentar:

  1. lappen på en kyrka var Martin Luther. Helt annan kille haha :)
    måste kolla hur många helger jag har också. längtar efter dig!

    SvaraRadera